// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Jeff Kinney: Wimpy Kid 2 – Rodrick styrer
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Jeff Kinney: Wimpy Kid 2 – Rodrick styrer

Skrevet af den 22. oktober 2012 – 09:26Ingen kommentarer

Wimpy Kid er tilbage. Der er sket noget helt vildt pinligt i Gregs sommerferie. Noget ingen må få at vide. Desværre ved hans storebror Rodrick, hvad der skete og han truer med at fortælle hemmeligheden til alle, hvis Greg ikke gør det, han vil have ham til.

Det ville være en katastrofe, hvis hemmeligheden slap ud! Greg vil ikke engang fortælle den til sin bedste ven Fowley. Men bogen handler om meget mere end det. Greg fik ostefnat i sidste bog og den skal gives videre. Han skal udføre noget grov mobning og snyde lærerne. Det går dog først helt galt, da hans bror Rodrick stiller op til et talentshow. Rodricks optræden bliver totalt spoleret og han afslører Gregs pinlige hemmelighed.

Bogen er mega sjov og der sker hele tiden noget nyt. Det er svært som læser ikke at sidde og få grineflip hele tiden over de vildt pinlige ting, der sker for Greg. Hvis man har læst etteren, bliver man i den grad ikke skuffet over toeren. Det er ret sjovt, at man tydeligt kan se, at det er en dagbog, men hovedpersonen gør et stort nummer ud af at fortælle, at det IKKE er en dagbog.

Hvis du keder dig tit og mangler en god, sjov og spændende bog kan jeg varmt anbefale Wimpy Kid 2. Den har nemlig god humor, sjove tegninger, gode beskrivelser og når man læser den er det nærmest som om man selv er Greg. God fornøjelse med at finde ud af hvad der skete for Greg i sommerferien.

Mens du venter på at få fingrene i bogen kan du læse Bogbloggers anmeldelse af den første bog om Wimpy Kid her.

Jeff Kinney, Wimpy Kid 2 – Rodrick styrer, Gyldendal, 217 sider, 2012, Anmeldt i samarbejde med Helena Blichfeldt, 10 år.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.