// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sif Orellana: Spilopper og Stjerneskud
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Livsstil, Mad og drikke

Sif Orellana: Spilopper og Stjerneskud

Skrevet af den 5. december 2011 – 22:22Ingen kommentarer

Nu er den her! Lige siden jeg hørte rygter om, at der var endnu en bog på vej fra Sifs kreative hånd, har jeg haft nedtælling. Nu er ”Spilopper og stjerneskud” på gaden og den skuffer på ingen måde.
Topmålet af lækkerhed, med fint smudsomslag, et lille silkebånd som bogmærke og smukke fotos hele vejen igennem.

Sif Orellana har tidligere udgivet ”Krudtugler og Kanelsnegle”, ”Rollinger og Roulader” og nu ”Spilopper og Stjerneskud”. Konceptet er en stor lækker opslagsbog fyldt med opskrifter, tips og idéer til familier med børn. Her er idéer til morgenmad, madpakker, brunch, frokost, middag m.m. Derudover er der et afsnit, der handler om de fire årstider, til stunder der fortjener lidt ekstra opmærksomhed og måske er der også et par fridage, hvor der lige er lidt mere tid til at kæle om morgenmaden eller bage den der yndlingskage (som for mit vedkommende helt klart må være den på side 214; Fløjlsblød gækkekage med chili og mørk chokolade).

For det er vigtigt, at prioritere tiden til, at gøre noget specielt ud af hverdagen – fyld fryseren med boller, lav et par glas hjemmelavet marmelade – det bringer smil på læben en travl hverdagsmorgen – at suse ud af døren med en hjemmebagt bolle i hånden, i stedet for en vindtør fabrikskrydderbolle.

Sif gør sig mange tanker om det gode familieliv, hvordan vi passer på hinanden og os selv og den slags tanker indgår også i bogen, så det er meget mere end en opskriftsbog.
Sifs sikre stil går igennem hele bogen, hun giver lidt af sig selv, inviterer indenfor og man ved straks, at det her er en bog der aldrig kommer ind i skabet, for den skal stå fremme og læses og bruges. Mums!

Sif Orellana, Spilopper og stjerneskud, Tinkerbell Books, 2011, 300 sider

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.