// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Hello Kittys fantastiske dukkehus
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Hello Kittys fantastiske dukkehus

Skrevet af den 10. november 2011 – 15:02Ingen kommentarer

Glæden var stor hos min 3-årige datter, da vi modtog en stor pakke med posten. Ud af papiret åbenbarede der sig nemlig den skønneste Hello Kitty bog.

Og ikke en hvilken som helst bog, det var nemlig en Hello Kitty dukkehus-bog. Lige til at folde ud og lege med. Huset er inddelt i 4 afdelinger med etager, værelser og møbler, der nærmest popper ud af bogen. Hello Kitty og vennerne er også med, som små figurer der kan flyttes rundt i det fine dukkehus.

Når legen er slut kan bogen fint foldes sammen igen og på den måde er den nem at tage med, hvis man skal på besøg et sted hvor der ikke er så meget at lege med for de små prinsesser. Bogen lægger op til, at man selv laver sin egen historie og det kommer helt af sig selv, når de små figurer flyttes rundt imellem de 4 afdelinger i bogen.
Og selvom storebror på 6, normalt ikke er til den slags småtterier med alt for meget lyserødt, så gik legen lystigt. Og pludselig havde en stor dinosaur også gjort sit indtog ved Hello Kittys hus.

Dukkehuset giver anledning til mange timers leg og fortælling og alle småpiger vil elske at have dukkehus bogen i sin samling. Selvom der følger små papfigurer med, kan man sagtens bruge hvad man ellers har af små figurer, dukker og dyr og inden længe er dukkehuset fyldt og klar til leg, hvor kun fantasien sætter grænser.

Hello Kittys fantastiske dukkehus, oversat af Heidi Bruhn, Forlaget Alvilda, 2011

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.