// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Claus Riis: Lille rygende fis
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Claus Riis: Lille rygende fis

Skrevet af den 9. oktober 2011 – 16:34Ingen kommentarer

De bedste godnathistorier er dem der er både for børn og voksne. Hvor man kan grine sammen og læse de samme historier gang på gang. Vores godnathistorier har i den sidste tid lugtet lidt af ko, for Magnus på 6 og undertegnede, har været med Billy Bob en tur i det vilde vesten.

Uffe skal passes en aften og hans barnepige er Billy Bob – der lugter temmelig skummelt og som insisterer på at fortælle den ene historie efter den anden, selvom Uffe faktisk er ved at være temmelig træt.

Billy kan de vildeste røverhistorier – om Stinkdyret Skunky, guldgraveren MacMuggen og den enlige mor Betty Bankboks der har alt for mange uregerlige unger, der kun hører efter hvis hun skyder et skud fra haglgeværet ind i flokken.

Det var tider dengang i det vilde vesten – hvor man lyver stærkere end en hest kan rende og hvor man på en god dag, rammer spytbakken.
Vi har været godt underholdt med masser at røverhistorier og ikke mindst de rigtig sjove illustrationer af forfatteren selv.

”Lille rygende fis” er skrevet af tegner Claus Riis, som tidligere har illustreret bøger for bl.a. Kim Fupz Aakeson og Jens Vilstrup. Claus Riis rammer virkelig godt med sin første børnebog – så flere af dem, tak! Bogen egner sig rigtig godt som oplæsning for børn i alderen 6-12 år.

Claus Riis, Lille rygende fis, Politikens forlag, 2011, 128 sider

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.