// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Alain Jost og Thierry Culliford: Smølfeolympiaden
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Alain Jost og Thierry Culliford: Smølfeolympiaden

Skrevet af den 3. september 2011 – 07:16Ingen kommentarer

Stærksmølf arrangerer en olympiade. Men de fleste af smølferne vil hellere dovne, undtagen Slapsmølf, der gerne vil vinde. Problemet er bare, at han synes, han er for slap – men det har Gammelsmølf et middel mod. Så næste dag tropper Slapsmølf op med rød næse og sejr i hjertet.

Smølferne er nogle herlige små blå kræ, der er træ æbler høje. Engang var de en tegneserie og de var gode, så kom de som tegnefilm, der hurtigt zappes væk fra og nu er de her som bøger, der er tre æbler høje.

Jeg var skeptisk, men min datter på 9 år slugte to af bøgerne på en times tid, så de smagte åbenbart godt, ”meget bedre end tegnefilmene.”

Vi er begge enige om, at 3D filmen ikke ser særlig god ud, så nu leder jeg febrilsk igennem hyldemeter af tegneserier, for min datter skal saftsuseme se, at der er mere bid i de gamle tegneserier. Hvis du ikke har de gamle bind, så har forlaget Cobolt genoptrykt en del af dem.

Alain Jost og Thierry Culliford. Smølfeolympiaden. 64 sider. Peoples Press jr. 2011.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.