// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Tommy Donbavand: Gysergaden, Scream Street, Troldene angriber!
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Tommy Donbavand: Gysergaden, Scream Street, Troldene angriber!

Skrevet af den 3. september 2011 – 06:01Ingen kommentarer

Scream Street er invaderet af normale og alle gysergadens monstre er ved at gå ud af deres rådne skind.

Så Luke, Rhesus og Cleo må returnere alle relikvierne til skaberne af Scream Street – forvirret ? Bare rolig, hvert bind i serien indeholder en god opsummering af de tidligere bøger i serien, så der er ingen fare for ikke at kunne følge med i eventyret om varulvedrengen Luke Watson, mumiepigen Cleo Farr og wanna-be vampyrdrengen Rhesus Negativ.

I bind 8 – Troldene angriber, skal vores heltmodige trio til Transylvanien for at aflevere Grev Negatovs hjørnetand. Uheldigsvis er troldene på lur og menuen står på bankekød og børnesuppe. Så glæd dig til en hæsblæsende tour-de-troldelort, med risiko for latterkramper.

Tommy Donbavand. Gysergaden Scream Street. Troldene angriber! 125 sider. Alvilda, Juli 2011.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.