// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Kim Jørgensen: Den røde boomerang
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Spænding

Kim Jørgensen: Den røde boomerang

Skrevet af den 16. maj 2011 – 10:36Ingen kommentarer

Klaus Winther er en skruppelløs byggematador, der driver forretning udelukkende baseret på indtjening uden at tage højde for sine medarbejdere, købere eller kvaliteten. Han står således bag flere boligbyggerier, hvor folk efterfølgende skal bo i ubeboelige huse, men det påvirker ham slet ikke. Det påvirker til gengæld nogle af hans medarbejdere og samarbejdspartnere, men man skal ikke bryde sig om at komme på tværs af Klaus Winther.

Han skyr ingen midler for at undgå at blive afsløret, hvilket får fatale konsekvenser for andre menneskers liv. Og dette gælder både hans arbejds- og privatliv. Nogle mennesker i lokalsamfundet kommer på sporet af Klaus Winthers metoder, men jagten på sandheden og retfærdighed viser sig ikke at være helt ufarlig.

Den røde boomerang er en spændende historie om rigtigt og forkert, og om hvor langt nogle mennesker er villige til at gå for at opnå succes, uanset konsekvenserne for andre. Selvom den måske er en anelse forudsigelig, er den skrevet på en spændende måde, og jeg var flere gange nødt til lige at tage et kapitel mere, for at finde ud af, hvad der egentlig foregik.

Den er letfordøjelig og hyggelig, og den egner sig godt til en dag på stranden eller i haven, hvis du vil have lidt god underholdning.

Kim Jørgensen, Den røde boomerang, Forlaget Facet, februar 2011, 211 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.