// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Karina Demuth: Ny i haven
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Havebog

Karina Demuth: Ny i haven

Skrevet af den 28. april 2011 – 21:32Ingen kommentarer

Nu er det nu! Det er tid til at gå i haven, til at grave og så og længes efter at de små frø spirer og bliver til blomster, grønsager osv.

Hvis du er ny i haven er der god inspiration at hente i Karina Demuths fine havebog: ”Ny i haven”.

Bogen kan også anbefales hvis du bare er med på en kigger og er vild med tanken om at have en have.

Bogen er fyldt med tips og idéer, tips og tricks til projekter i haven. Bogen er inddelt i forskellige afsnit : basis, blomster, spis din have og inspiration og tips. Den kan læses fra en ende af eller bruges som opslagsbog.

Karina tager udgangspunkt i sin egen drøm om en have, med masser af blomster til buketter, køkkenhave og klamatis. Det skulle se ud af noget med det samme og være let at passe. Tja – så er det jo bare med at komme i gang. Hun fik god hjælp fra en landskabsarkitekt, så drømmen kunne realiseres.

Bogen er lidt lækrere end andre gode havebøger. Billederne er virkelig fine og der er kælet for detaljerne og layoutet. Bogen er fyldt med tips og gode idéer og et opskrift på en brændenældetærte er der også blevet plads til.

Karina Demuth er journalist og havebogsforfatter og skriver blandt andet om indretning og design i Politiken. Hun har forvandlet en lille sommerhusgrund uden for Gilleleje til en rigtig eventyrhave. Fra drøm til virkelighed – gør det almindelige til det eventyrlige, en virkelig inspirerende og farveladeglad havebog.

Karina Demuth: Ny – haven fra drøm til virkelighed, Politikens forlag, 154 sider, 2011

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.