// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Eva Robild: Dyrk frugt og grønt på lidt plads og Økologisk i haven
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Havebog

Eva Robild: Dyrk frugt og grønt på lidt plads og Økologisk i haven

Skrevet af den 18. april 2016 – 07:06Ingen kommentarer

dyrk-frugt-og-gront-pa-lidt-plads

Lyset og varmen er på vej og havefolket er så småt ved at røre på sig.

Er du også snart klar til at trække i gummistøvlerne og finde havehandskerne frem? Der er god inspiration at finde i et par nye bøger fra Nyt Nordisk Forlag.

”Økologisk i haven” og ”Dyrk frugt og grønt på lidt plads” er de to nyeste bøger i serien; Grønne fingre af Eva Robild.

Her finder du en god guide til at dyrke dine råvarer selv. Det kan være det lille drys af hjemmedyrkede krydderurter eller spiselige blomster, der kan trylles om til en fristende blomstergele.

Drømmene kan sagtens indfries på en altan eller i en baggård, eller i den lille have. Bøgerne giver helt konkrete dyrkningstips og tilhørende opskrifter. Det hele er krydret med virkelig fine fotos af Pernilla Bergdahl.

Mangler du lidt viden om, hvordan man dyrker økologisk hjemme i haven, hvordan er reglerne for gødning og hvad gør man ved insektangreb? Der er gode råd at få i ”Økologisk i haven”, der giver svar på spørgsmålene og guider dig igennem de forskellige faser af økologisk dyrkning.

Det handler om at tage det første skridt og måske bliver du bidt af det og får helt styr på den biologiske mangfoldighed, selv producerer jord, samler frø og bliver selvforsynende.

I bøgerne finder du gode muligheder, hvad enten du søger konkret information eller inspiration til at virkeliggøre dine havedrømme.

Eva Robild, Dyrk frugt og grønt på lidt plads, Økologisk i haven, Nyt Nordisk Forlag, 2016

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.