// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Margit Engen og Peter Bilde Fogh: Vintertid og stjernestunder
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Havebog

Margit Engen og Peter Bilde Fogh: Vintertid og stjernestunder

Skrevet af den 4. november 2015 – 07:37Ingen kommentarer

vintertidInden længe kommer haven til at se lidt trist og sjasket ud. Det er slut med at plukke små buketter til bordet og sidde ude med en kop kaffe.

Men vintertiden kan sagtens byde på smukke udsmykninger med udgangspunkt i det man finder i naturen.

I ”Vintertid og stjernestunder” findes der mange smukke idéer til inden- og udendørs dekorationer. Der er flotte kranse, stilleben, smukt arrangerede vaser, et fantastisk dækket julebord og meget mere.

Så vintertiden behøver slet ikke være så trist, der er fine muligheder for, at naturens materialer kan danne blive til en fryd for øjet. Husk at undersøge hvad og hvor du må samle materialer.

Margit Engen og Peter Bilde, der tidligere har udgivet bøgerne ”Engen, haven og blomsten” og ”Julefryd og englelyd” har samlet de bedste idéer og bogen er et fint miks af inspirerende tekst og meget smukke billeder.

Der er derfor god grund til at bruge de sidste efterårsdage i skoven, i haven eller ved stranden, for at samle sammen til vinterens dekorationer.

Her er idéer i forskellige sværhedsgrader og fælles for dem er, at de er inspireret af den nordiske naturlige stil. Et lille snedrys og lidt tilsat lys, skaber bare endnu mere vinterstemning.

Margit Engen og Peter Bilde Fogh, Vintertid og stjernestunder, Nyt nordisk forlag, 160 sider, 2015

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.