// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Morten Dúrr: Asger og de usynlige fisk
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Morten Dúrr: Asger og de usynlige fisk

Skrevet af den 11. marts 2011 – 08:19Ingen kommentarer

Lad dig ikke snyde af indpakningen, for ligesom akvariet der tilsyneladende er tomt, så virker bogforsiden på Asger og de usynlige fisk noget tam, men efterhånden som bogen folder sig ud, bliver du suget ind i en spændende historie. Her er der usynlige fisk, den mystiske pige Mira og personer med overnaturlige evner. Asger bliver en del af kampen mellem to grupper, eller er der noget helt andet på spil?

Desværre er der for mange handlingsskift i bogen, så den bliver noget rodet. Det er som om Morten Dúrr vil for mange ting på en gang og har for få sider til at nå det hele.

Men hvis du er glad for action mangaer og superheltetegneserier, så skal du ikke lade dig skræmme af rodet, men blot nyde hvordan bogen går fra ganske normal dagligdagshistorie, til en bog fyldt med action og mysterier.

Morten Dúrr, Asger og de usynlige fisk, Forlaget Facet, 135 sider, Målgruppe primært drenge 9-12 år, udgivet 2007.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.