// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Jenny Colgan: Brylluppet på øen
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Jenny Colgan: Brylluppet på øen

Skrevet af den 29. august 2023 – 06:00Ingen kommentarer

Jeg håber du kender Flora MacKenzie, der bor på den lille skotske ø Mure. Hun er vendt tilbage til den lille ø, efter mange år i storbyen og driver nu en café og et hotel.

Hun har efterhånden oplevet lidt af hvert, men nu er hun klar til at gifte sig med kæresten Joel.

Men når man bor på en lille ø, hvor alle kender alle, så er det ikke helt nemt at planlægge et lille intimt bryllup med kun den nærmeste familie. De fleste tager for givet, at de skal være med til at feste og Flora er splittet imellem at gøre hvad andre forventer eller gøre det som Joel ønsker.

Planlægningen bliver dog sat lidt på pause da den smukke Olivia bestemmer sig for at holde bryllup på øen. Hun er forlovet med en rig mand, der ikke blander sig i planlægningen af et bryllup der skal være større, vildere, smukkere og mere instagramvenligt end alt andet.

Flora vil gerne tjene pengene, der kommer i kassen ved at afholde det store bryllup, men det har nogle konsekvenser hun ikke lige kan gennemskue.

Der sker en række forviklinger, krydret med lidt drama, noget humor og et skønt persongalleri og så har man faktisk en helt igennem typisk skøn Jenny Colgan-bog.

Det skønne ved en serie er, at man ret hurtigt finder ind i det velkendte miljø og kan genkende det hele fra tidligere bøger. Jenny Colgan skriver skønt og ikke mindst hyggeligt og vi har tidligere anmeldt bøger om Floras lille café.

Hvis du ikke har kendskab til Flora, så er det bare med at starte fra en ende af og så har du god underholdning til de næste mange læsestunder, med advarsel om at man kan få en stærk trang til at flytte til en lille bitte skotsk ø, med voldsomt vejr, men med hjerterum.

Jenny Colgan, Brylluppet på øen, på dansk ved Marianne Linneberg Rasmussen, Cicero, 380 sider, 2023

Der er lukket for kommentarer.