// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Pascal Engman: Enkerne
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Sp√¶nding

Pascal Engman: Enkerne

Skrevet af den 3. april 2022 – 06:34Ingen kommentarer

Svenske Pascal Engman har gjort det igen. Skabt en hæsblæsende thriller, som er nærmest umulig at lægge fra sig.

“Enkerne” er Engmans fjerde thriller og den tredje med politikvinden Vanessa Frank i hovedrollen.

Denne gang er det skattesvindel og hvidvask af penge, der på forunderlig vis kædes sammen med islamisk terror. Det hele med Stockholm som kulisse og med Vanessa Frank og hendes sidekick Nicolas som heltene, der på forunderlig vis får opklaret sagen.

En person, som Vanessa Frank (og vi l√¶sere) troede hun kendte, viser sig pludselig at v√¶re en helt anden. Og Pascal Engman holder sig ikke tilbage med at lade b√•de uskyldige svenskere og et barn d√ł i sin bog.

Det er sv√¶rt at rangordne de fire i forhold til hinanden. For de er alle sammen knaldgode og Pascal Engman form√•r hele tiden at tage tingene til nye h√łjder. I denne bog f√•r action-knappen lige en tak op ad i en h√¶sbl√¶sende afslutning, og “Enkerne” m√• betegnes som en af de bedste blandt de indtil videre fire b√łger.

Men forhåbentlig kommer der mange flere. For vi er slet ikke færdige med Vanessa Frank, hendes nye plejedatter og den tabloid-journalist, der begge har gjort deres indtog i Vanessa Franks liv i denne bog.

Alt i alt en fremragende svensk spændingsroman af en forfatter, der bare skal se at få skrevet nogle flere spændingsromaner.

Pascal Engman: Enkerne. People’s Press, 2022. 485 sider.

Der er lukket for kommentarer.