// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Thomas Korsgaard m.f.: Juleklar
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

B√łrnebog

Forside » B√łrnebog

Thomas Korsgaard m.f.: Juleklar

Skrevet af den 30. november 2020 – 14:08Ingen kommentarer

N√•r en bog med godnathistorier omhandler jul og l√¶gger ud med “Randalf”, Rudolphs oversete lillebror, fortalt af Thomas Brunstr√łm ‚Äď ham, der har skrevet b√łgerne om den sjove Sallys far ‚Äď kan det ikke g√• galt.

Herhjemme grines af Randalf og den selvfede Rudolph, som taler “s√•d’n der”, tager selfies og st√•r p√• skateboard. Randalf er den lille lillebror, der ikke rigtig er s√• heldig, indtil julemanden er for tyk til at komme gennem skorstenen.¬†

I bogsamlingen m√łder vi ogs√• moren, der er g√•et helt fra sn√łvsen og taler om p√•skeharer, at sole sig i sneen osv. p√• juleaftensdag. “Hun minder lidt om dig, mor”, fik jeg at vide af min datter. Hmm …¬†S√• er der ogs√• drengen, der f√•r sig en l√¶restreg, da han efter en lidt d√•rlig opf√łrelse oplever, at kalenderlyset vokser den forkerte vej: der bliver l√¶ngere og l√¶ngere til jul. Av!

Historierne i “Juleklar” er skrevet af forskellige forfattere som Nikolaj Kopernikus (skuespiller), Frida Brygmann og Thomas Korsgaard (forfattere til Minimund) og de to forfattere, Andreas Rissberg Nederland og Frederik Hansen (har blandt andet lavet¬†serien Game On til computerspilselskere fra 8 √•r). S√• det er et st√¶rkt felt, der er vant til at underholde b√łrn, og sammen med Thorbj√łrn Christoffersens illustrationer fungerer det rigtig godt.

For b√łrn over 6 √•r, der godt kan lide at f√• fortalt eller selv l√¶se sjove historier, og som gl√¶der sig til jul, er denne oplagt som godnatl√¶sning i december m√•ned.

Juleklar: Godnathistorier der f√•r b√łrn til at gl√¶de sig i s√łvne. Frida Brygmann, Nicolaj Kopernikus, Andreas Nederland & Frederik Hansen, Glenn Ringtved, Thomas Brunstr√łm, Kristina Aamand, Thomas Skov, Kasper Hoff, Gitte L√łkkegaard og Thomas Korsgaard. Illustrator Thorbj√łrn Christoffersen. Forlaget Carlsen. 120 sider. Udgivet november 2020.

Der er lukket for kommentarer.