// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Nicole Boyle Rødtnes: Star Girl
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Nicole Boyle Rødtnes: Star Girl

Skrevet af den 30. maj 2020 – 05:27Ingen kommentarer

Nanna og Luna er bedste venner. Nanna er ret ny i klassen og vildt glad for, at Luna ville være venner med hende. Det var hun nemlig ikke vant til fra sin gamle skole.

Nanna er vild med at synge og har lagt nogle sange op på youtube. Men da hun er usikker på sig selv og har et stort modermærke på kinden, så har hun altid en maske på, når hun synger og i stedet for Nanna, kalder hun sig Star Girl.

Star Girl bliver et kæmpe hit og Nanna optræder på store scener og tjener mange penge. Hun har det bedst med, at hun bare kan være Nanna, når hun er i skole, så derfor ved Luna ikke, at Nanna er Star Girl.

Men det er ikke altid nemt at holde det hemmeligt for vennerne og da Luna skal holde fødselsdag, bliver Nanna nødt til at lyve for hende. Og det er noget af det værste Nanna ved. Det er bestemt ikke nemt både at være en super-stjerne og en super-ven.

Bøgerne er rigtig fint skrevet af Nicole Boyle Rødtnes, der altid rammer godt ind i målgruppen af nye unge læsere. Star Girl serien er illustreret af Anita Sølver.

Star Girl er en del af forlaget Alvildas stjernebøger, der leverer rigtig gode seriebøger til børn. Star Girl bøgerne er lix 12 og der er indtil videre udkommet 3 bøger i serien, der kan læses uafhængigt af hinanden: Koncert eller kirsebær, Den bedste bluse og Jagten på Star Girl.

Nicole Boyle Rødtnes, Star Girl, Alvilda, 50 sider x 2, 2017

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.