// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Daisy Meadows: Enhjørningemagi
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Daisy Meadows: Enhjørningemagi

Skrevet af den 1. juni 2020 – 05:31Ingen kommentarer

Er man til glimmer, lyserødt og lidt trylleri, bliver man straks draget af Daisy Meadows serie: Enhjørningemagi.

I serien Enhjørningemagi møder vi de to piger Aisha og Emilie. Aisha er netop flyttet til byen Tryllestrup, hvor hun sammen med sin familie skal bo i et kønt lille hus, der bliver kaldt Den Fortryllede Hytte. De to piger bliver veninder og sammen udforsker de Aishas nye hus.

På loftet finder de en glasfigur, der forestiller en enhjørning. Da lyset rammer glasfiguren hvirvler det hele rundt og de to piger befinder sig pludselig i Den Fortryllede Dal. Her møder pigerne en flok enhjørninge, der viser sig at have brug for pigernes hjælp.

Serien er skrevet i et letlæst sprog, der egner sig godt til de nye læsere, der har knækket læsekoden. Bogen er opdelt i kapitler og med små fine illustrationer. Bøgerne har en god tykkelse og er lige omkring de 100 sider. Det giver børnene en god fornemmelse af at sidde med en rigtig bog, man kan læse i af flere omgange.

Der er udkommet to bøger i serien: Ildens enhjørning og Luftens enhjørning.

Daisy Meadows, Enhjørningemagi, på dansk ved Trine Bech, Gads Forlag, 100 sider, 2020

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.