// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Rigetta Klint: HÅNDVÆRK no. 2
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Livsstil

Rigetta Klint: HÅNDVÆRK no. 2

Skrevet af den 14. maj 2020 – 06:38Ingen kommentarer

Endnu et HÅNDVÆRK bookazine har set dagens lys. Denne gang er der fokus på tekstil og vi præsenteres for håndværkere, kunsthåndværkere og designere der alle arbejder med tekstil.

Før i tiden var fremstillingen af tekstil henlagt til hjemmene, men nu har de færreste en viden om de forskellige materialer og fremstillingsmetoder. Derfor er det også meget interessant, at inviteres med ind i værksteder, virksomheder og atelier.

I denne udgave møder vi bla en af de få tilbageværende danske hattemagere, en strikdesigner, en plantefarver og mange flere personer der arbejder med forskellige former for tekstiler. Her er dem der går tilbage til det gamle håndværk, de gamle metoder og dem der dekonstruerer, re-designer og ser på tekstilernes plads i fremtiden.

HÅNDVÆRK er lavet af Rigetta Klint, der nysgerrigt finder frem til alle de dygtige mennesker vi præsenteres for. Der slås også et slag for bæredygtigheden, da fx beklædningsindustrien er en af de mest forurenende brancher. Så tanken om at producere noget der holder langt længere end en enkelt sæson, genanvende og på andre måder være bevidst som forbruger, giver rigtig god mening.

Det er skønt at lade sin indre nørd dykke ned i artiklerne og glædes over de smukke fotos der inspirerer og straks giver dig lyst til en tur til Ærø eller et højskoleophold.

Dette bookazine er udarbejdet af Rigette Klint, der arbejder som designer, skribent og fotograf. Vi har tidligere anmeldt HÅNDværk no 1, med undertitlen: ”Til bords med…” her på bloggen.

Rigetta Klint, HÅNDVÆRK bookazine no 2, ”tekstil”, marts 2020, Muusmann forlag

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.