// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Jason Hanson: Spy Secrets That Can Save Your Life
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Roman

Jason Hanson: Spy Secrets That Can Save Your Life

Skrevet af den 19. april 2020 – 05:42Ingen kommentarer

Hvem ønsker ikke at bevare sit liv uden at være nødt til at sidde derhjemme i et fort eller i en bunker i haven? At kunne rejse og færdes frit og klare sig, hvis uheldet skulle være ude og eller folk med onde hensigter skulle krydse ens vej?

Naturligvis. Og hvorfor ikke benytte sig af nogle af de tips og tricks, som de professionelle benytter sig af?

I denne bog får du mulighed for at stifte bekendtskab med nogle af de overlevelsestricks, som professionelle CIA-agenter lærer. Bogen er nemlig skrevet af en tidligere CIA-agent, som i dag underviser i overlevelsestricks.

En del er mest relevant, hvis man færdes i meget farlige miljøer som ghettoer i sydamerikanske lande og i lande, hvor bilkidnapninger er meget udbredt – som det er tilfældet i USA. Men hovedparten er nyttige ting, som også kan være relevant for den der rejser mere fredelige steder eller færdes på gaden i Danmark.

Det handler blandt andet om hvor man placerer sig i et fly, hvor man bor på et hotel og hvad man noterer sig inden man lægger hovedet på puden, hvordan man snyder en løgnedetektor, klarer sig forbi en vejafspærring, håndterer at blive overfaldet bagfra, kommer ud af håndjern og starter en bil uden nøgler.

Alt sammen ting, der er gode at vide. For den dag man havner i håndjern i en kælder i Herlev er det for sent.

Jason Hanson: Spy Secrets That Can Save Your Life. Perigee, 2015. 255 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.