// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Jens Hansegård og Anders Nyberg: Jordens fantastiske bygninger
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Jens Hansegård og Anders Nyberg: Jordens fantastiske bygninger

Skrevet af den 13. april 2020 – 05:53Ingen kommentarer

Mennesker har altid haft trang til at bygge og i tidens løb er der blevet bygget større og bedre bygninger. Ofte er der et formål med byggeriet, andre gange skal det være flot og imponerende og i denne nye børnebog: Jordens fantastiske bygninger, er de sejeste, vildeste og flotteste samlet.

Bogen er fyldt med fortællinger og facts om de allermest populære bygninger – lige fra Den Kinesiske Mur, til Colosseum og forskellige berømte skyskrabere.

Colosseum er en af de mest populære turistattraktioner, men for mange år siden blev det brugt til vilde gladiatorkampe til underholdning af de 50.000 tilskuere der var plads til. Vi hører også om Empire State Building, der ligger i New York. I mange år var det verdens højeste bygning og på en klar dag, kan man se 130 kilometer væk. På uvejrsdage har man ikke lyst til at stå på øverste etage, for ca. 23 gange om året, slår lynet ned i bygningen.

Bogen er fyldt med den slags oplysninger og passer godt til nysgerrige børn. Jordens fantastiske bygninger er en del af WOW serien, der består af børnebøger med sjove facts, flotte illustrationer og masser af vild viden om vores verden.

Jordens fantastiske bygninger er illustreret af Anders Nyberg. Illustrationerne er virkelig flotte og teksten er let læselig og forståelig. Jeg savner en lille faktaboks til hver enkelt bygning, med konkrete årstal, mål og så videre. Men mange af disse oplysninger står inde i selve teksten.

Jens Hansegård og Anders Nyberg, Jordens fantastiske bygninger, Forlaget Straarup & co, på dansk ved Frida Bejder Klausen, 48 sider, januar 2020

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.