// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Nicole Boyle Rødtnes: Havets magi – Den nye vikar
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Nicole Boyle Rødtnes: Havets magi – Den nye vikar

Skrevet af den 30. marts 2020 – 05:06Ingen kommentarer

Så er der godt nyt til havfruefans, for nu er der endnu en bog i serien ”Havets magi”. I første bog i serien mødte vi Mira, Isla og Storm, 3 børn der blev fundet i vandkanten, da de var helt små.

De ved ikke noget om, hvor de kommer fra, men de har alle tre et perlearmbånd om håndleddet. Da de er på en sejltur i et voldsomt stormvejr, falder de i vandet og finder ud af at de er havfolk. Når en perle fra armbåndet knuses, får de en fiskehale og bliver til havfolk. Tilbage på land aftaler de, at de ikke vil sige noget til nogen. Det skal være deres hemmelighed.

I bog 2 er der pludselig en ny vikar på skolen. Hun er meget interesseret i de tre børn og stiller mange spørgsmål. De bliver usikre og især Mira er påvirket af situationen. Hun forsøger at finde ud af mere om myterne om havfolket. Men vikaren er hele tiden i nærheden og det er svært at holde på alle hemmelighederne. For alt er forandret, siden den dag de faldt i vandet og armbåndet fik stor betydning.

Havets magi er en rigtig god serie om venskab, hemmeligheder og magi. Det er en del af Alvildas stjernebøger, der er god begynderlæsning til de allerførste læsere. Serien indeholder bøger på 3 niveauer.

Min medanmelder Lærke på 10 år læser bøgerne som selvlæsning og er glad for de fine illustrationer og det fungerer godt, at bogen er delt ind i kapitler. Det værste ved de her bøger er, at man skal vente alt for lang tid, før den næste bog i serien kommer. For de er så gode!

Nicole Boyle Rødtnes, Havets magi, Den nye vikar, november 2019, Alvilda

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.