// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Isabelle Broom: Tusind stjerner og dig
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Roman

Isabelle Broom: Tusind stjerner og dig

Skrevet af den 18. marts 2020 – 05:55Ingen kommentarer

Alice er et godt sted i livet – job, kæreste, opsparing til et hus og lige om lidt fylder hun 30 og så er det på tide at slå sig ned og blive gift!

Da hun var en lille pige var hun fuld af nysgerrighed, vovemod, vildhed og ikke bange for noget som helst. Det satte en faldulykke en stopper for. Fra den dag af ville hun ikke længere gøre noget der kunne gøre andre mennesker – ikke mindst hendes mor – urolige.

Da hendes to veninder lokker med en rejse til Sri Lanka, er Alice klar til et sidste eventyr. De skal fejre deres 30 års fødselsdage og bare være langt væk fra hverdagens trummerum hjemme i England.

På turen møder de Max og Jamal, to friske fyre der også er med på noget eventyr. Max er ved at lære at leve med det handicap, at en vejsidebombe sprængte begge hans ben af. Han trænger til at komme væk fra forældrene og genfinde sig selv. På turen finder han Alice.

De to drages mod hinanden, de har begge trangen til eventyr, men det er gemt godt væk af andres forventninger og bekymringer. Men på denne fantastiske rejse får eventyret alligevel lige så stille lov til at omskrives og med en helt anden slutning, end den der var lagt op til hjemmefra.

Tusind stjerner og dig er en virkelig skøn og velskrevet bog, om at tro man har fundet lykken, men det viser sig at man har ledt det helt forkerte sted. Om at måtte skuffe andre, for at kunne leve op til ens egne forventninger til sig selv. En fortælling om store beslutninger, venskaber og kærlighed. Sådan en bog, man bare sluger råt og helst uden afbrydelser, mens man hepper på hovedpersonerne og man som læser skal undertrykke en stærk trang til liiiige at bladre om for at se hvordan den ender.

Tusind stjerner og dig er skrevet af Isabelle Broom, der bor i England. Hun har skrevet 6 bøger hvoraf denne er den første, der udkommer på dansk, men forhåbentlig ikke den sidste.

Isabelle Broom, Tusind stjerner og dig, Forlaget Turbulenz, 394 sider, februar 2020, på dansk ved Jacob Giese

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.