// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Anders Christian Meidahl: Ildens sværd
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Anders Christian Meidahl: Ildens sværd

Skrevet af den 13. februar 2020 – 05:00Én kommentar

Tristans ben virker ikke rigtig som de skal. Han går og falder og bliver til grin i skolen. Han prøver at skjule det, men til sidst kommer han til lægen og der venter ham og hans mor en hård besked. Tristan har kræft. I hjernen.

Han bliver indlagt og straks begynder en række af mærkelige drømme. En nat bliver drømmen til virkelighed og han føres over regnbuen til Alfgaard. Her mener de, at han er Ildens søn og den udvalgte til at finde Ildens sværd, så han kan kæmpe mod dragen Nidhøg. Dragen gnaver af Livets træ og både mennesker, kæmper og elvere er i fare. Har Tristan kræfter til at hjælpe dem alle?

Ildens sværd er første bog i serien ”Livets træ” som er en en fantasyserie til børn.

Bøgerne er skrevet af Anders Christian Meidahl, der er læge og for tiden i gang med et hjerneforskningsprojekt ved Oxford University. I bøgerne kombinerer han sin faglige viden og nysgerrigheden efter at forstå, hvad der foregår i en hjerne.

Børn har en fantastisk forestillingsevne og hele den verden af fantasi, kan bruges til at skabe gode fortællinger.
Livets træ er illustreret af Rasmus Jensen og det fungerer rigtig godt med den spændende fortælling. En serie som de unge fantasy-læsere vil kaste sig over, med gode referencer til mytologi og stærke følelser, frygt, venskab og kamp.

Den næste bog i serien hedder “Isens stav”.

Anders Christian Meidahl, Livets træ, Ildens sværd, Turbine, 2019, 112 sider

Én kommentar »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.