// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Pia Strømstad og Trond Bredesen: 10 vilde ekspeditioner
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Pia Strømstad og Trond Bredesen: 10 vilde ekspeditioner

Skrevet af den 15. februar 2020 – 05:52Ingen kommentarer

Igennem tiden har der altid været de der mennesker, der bare ikke lod sig stoppe af at andre sagde: Det kan ikke lade sig gøre.

Mennesker drevet af nysgerrighed, mod og måske en smule galskab. Men fælles for dem alle – en lidenskabelig interesse, for deres projekt.

I børnebogen 10 vilde ekspeditioner hører vi om en flok af disse eventyrlystne mænd og kvinder, der har lavet vilde ekspeditioner igennem tiden. Vi møder Neil Armstrong, det første menneske på månen, kendt for det legendariske citat: ”Et lille skridt for mennesket, et kæmpe spring for menneskeheden”. Og hele verden holdt næsten vejret, til de var hjemme på jorden igen.

Her er også historierne om Amelia Earhart, der sætter sig for at flyve jorden rundt, Fridtjof Nansen og hans ekspeditioner, Dian Fossey der vier sit liv til at redde bjerggorillaerne. Hvad får disse mennesker til at kaste sig ud i det vilde og ukendte, og nogle gange sætte livet på spil? De har fulgt deres drøm og levet den helt ud.

Bogen er inddelt i afsnit for hver enkelt person og man kan bruge den som opslagsbog, højtlæsning eller selvlæsning. En ret skøn børnebog, der inspirerer til at følge sine drømme, gå efter passionen, for hvor er det bare fedt at høre om alle dem der har mod og nysgerrighed til ikke altid at følge den mest oplagte vej.

Pia Stømstad og Trond Bredesen, 10 vilde ekspeditioner, Straarup og co. 2019, 60 sider

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.