// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Tommy Donbavand: Gysergaden Scream Street
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Tommy Donbavand: Gysergaden Scream Street

Skrevet af den 24. juni 2010 – 17:42Ingen kommentarer

I tunnellens slimede kammer, hvor alt er evig nat, ligger vampyren til evig tid og vogter sin dyrebare skat.”

Til de lidt yngre læsere er ”Scream Street”-bøgerne et virkeligt godt bud på at få lidt gys og gru – uden at det giver mareridt om natten.

Bøgerne handler om Luke Watson, som er ny beboer i Scream Street. Han er en helt almindelig dreng – næsten. For engang imellem forvandles han til en varulv med et voldsomt temperament. Han forflyttes til Scream Street hvor der findes andre suspekte væsner.

Lukes familie er rædselsslagne for at bo med en vampyrfamilie som nærmeste nabo. Luke får sig hurtigt et par nye venner; vampyren Rhesus Negativ og mumiepigen Cleo Farr. De får rodet sig ud mange farlige situationer i jagten på den række relikvier der kan hjælpe Luke og hans familie.

Bøgerne er en serie hvor der udkommer en ny bog hver anden måned. Du kan nu få fat i de 3 første i serien og i ferien udkommer 4. bind: ”Zombiens kød”.

Bøgerne er spændende, sjove og illustreret med tegninger, spindelvæv, flagermus og blodpletter. De passer godt til de yngre læsere enten som oplæsning eller læs-selv i 3.-6. klasses alderen.

Ideén med at der løbende udkommer nye bøger i serien er bare super, for det er slemt at vente på næste bog i rækken, når man har slugt den første.
Bøgerne er skrevet af Tommy Donbavand, der selv beskriver bøgerne som en blanding af Stephen Kings fortællinger og Scooby Doo-tegnefilmene. Han har skrevet flere bøger.

God fornøjelse med ”Vampyrens hugtand”, ”Heksens blod” og ”Mumiens hjerte”
– lad mordskaben begynde!

Tommy Donbavand, Gysergaden Scream Street, Alvilda, 2010, 150 sider

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.