// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Pernille Schnoor: Miss Perfect
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Livsstil

Pernille Schnoor: Miss Perfect

Skrevet af den 7. juni 2010 – 21:58Ingen kommentarer

Jeg kender hende der Miss Perfect som gerne vil have et smart hjem, et spændende job, søde og velopdragne børn, et sundt liv med hjemmebagt brød og en håndbundet buket fra haven i vindueskarmen.

Jeg ser hende på gaden, jeg opdager hende blandt mine veninder og jeg ser hende af og til i spejlet. For hvad er det der gør, at vi kvinder stræber efter det perfekte liv, når vi ved at det kan føre til angst og usikkerhed?

Pernille Schnoor rammer et ømt punkt med sin nye bog ”Miss Perfect” som udkommer i dag. Hun har samlet 5 kendte kvinders bud på, hvorfor vi kvinder stræber efter at være så perfekte.

Lotte Garbers, Anja Camilla Alajdi, Ida Auken, Randi Laubek og Emilia Van Hauen er en håndfuld seje kvinder med power, vi kender dem fra medierne – de er smukke, har succes og virker helt perfekte. Men hvor kommer denne trang til at være perfekte fra – er vi i virkeligheden selv vores hårdeste kritiker?

Bogen er en debatbog, der giver stof til eftertanke. Vi er en generation af kvinder som er båret af trangen til at vise alle at vi er gode nok – vi vil shoppe som Carrie Bradshaw og bage vores eget økologiske brød, som Bonderøvens kone, vi vil fremstå med overskud og vores børn skal være sunde og velstimulerede og vores cv skal være i orden.

Pernille Schnoor og de andre kvinder i bogen opfordrer til at begå fejl – man lærer intet af at være perfekt. Bagerst i bogen er der 10 bud på et mere tilfredst, men mindre perfekt liv.
En vedkommende bog, for kvinder med hang til perfektionisme.

Pernille Schnoor har en ph.d i brand management og er uddannet cand.comm. Hun har tidligere skrevet bogen ”Brand Commitment – hvorfor investere i dit brand”.

Pernille Schnoor, Miss Perfekt, Lindhardt og Ringhof, 2010, 128 sider