// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sarah Morgan: Vintersøstre
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Sarah Morgan: Vintersøstre

Skrevet af den 10. november 2019 – 06:35Én kommentar

Julen nærmer sig og i det skotske højland, venter familien spændt på, om alle tre døtre kommer hjem til jul. De tre søstre er vidt forskellige og er gledet lidt fra hinanden. Som børn mistede de deres forældre i en tragisk klatreulykke og de blev alle tre adopteret af morens veninde og hendes mand.

Den yngste søster bor stadig nær barndomshjemmet, hjælper til i familiens cafe og arrangerer klatreture i bjergene. Den midterste søster har fået to børn og har gået hjemme ved dem, men er nu ved at trænge til at komme tilbage på arbejdsmarkedet, men den dårlige samvittighed trænger sig på. Den ældste søster arbejder konstant, vælger karrieren frem for familielivet, men dette år bliver alt helt anderledes.

De tre søstre samles i barndomshjemmet og den idylliske familiejul trues af både personlige og interne stridigheder, der til sidst giver anledning til at få snakket om, hvad der egentlig skete den vinterdag, for mange år siden, hvor pigerne mistede deres forældre.

En varm og skøn fortælling om livets op og ned ture, om forskellige prioriteter, udfordringer, valg og om hvordan familier kan være både kvælende og varmt omfavnende.

Vintersøstre er skrevet af Sarah Morgan, der er kendt for sine romantiske historier, skrevet med varme og humor. Vintersøstre er den perfekte bog til den kolde efterårstid, perfekt til en kop varm kakao, et lunt tæppe og så bare lade sig føre til Skotland og møde de tre søstre. De kæmper hver især med genkendelige dilemmaer og med et tilpas drys jul er stemningen sat.

Sarah Morgan har solgt mere end 16 millioner bøger, der er oversat til mere end 30 forskellige sprog.

Sarah Morgan, Vintersøstre, Harper Collins, oversat af Julie Scheving, 380 sider, 2019

Én kommentar »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.