// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Richard Walker: WOW! Det er dyr
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Richard Walker: WOW! Det er dyr

Skrevet af den 24. marts 2010 – 17:41Ingen kommentarer

WOW! Udbrød Magnus på 5 år, da han pakkede denne bog ud. Det er meget passende, da det faktisk er en del af bogens titel. ”WOW! Det er dyr” er en superflot dyrebog med masser af wow-effekt. Her kan læses om de forskellige variationer af liv, der findes på vores jord. Du finder alt fra mikroskopiske bakterier til kæmpe store blåhvaler.

Bogen har en flot indholdsfortegnelse med kapitler om diversitet, evner og levevis, så her kan findes hvad der er værd at vide om dyr.

Billederne i bogen er meget fine og layoutet er superflot med mange sjove detaljer. Siderne er bygget op omkring emner og temaer med et strejf af humor. Fx er siden om krybdyr sat op, som om de alle er en tur på stranden, med liggestole, sand og strandlegetøj.

Siden om fart er lavet som vejskilte – med forskellige dyr afbilledet, med deres top-fart og der er altså langt imellem havesneglen med 0,05 km/t og så op til vandrefalken, der kan flyve med op til 280 km/t. En flok konkurrerende dyr i en boksering vakte også jubel hos medanmelderen på 5 år.

Alt i alt en helt anderledes dyrebog med flotte billeder, mange informationer og ikke mindst god underholdning. ”Det er en skam jeg kun kan stave til ko – når jeg egentlig gerne ville skrive go`” var den 5 åriges kommentar, da jeg spurgte ham om hvad der skulle stå i anmeldelsen – og jeg må give ham ret – den er go´!

WOW! Det er dyr, Richard Walker, Nyt Nordisk Forlag, 123 sider, 2010, ISBN9788717040816

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.