// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Jim Lyngvild: Schyyy…!
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Jim Lyngvild: Schyyy…!

Skrevet af den 19. februar 2010 – 20:54Ingen kommentarer

Jeg glæder mig til den kommer på film – for desværre holder den ikke helt som bog. Det tegner ellers lovende når modeeksperten Jim Lyngvild i sin nye bog lover afsløringer fra første række, modeuge, intriger, sex og glamour.

I bogen ”Schyyy…!” møder vi Nina Rask, en gæv jysk pige der har haft en hård opvækst med en invalid mor. Nina rejser til København og får et sommerjob hos et modemagasin, hvor hun kommer bag den glitrende facade og havner midt i den betændte branches bagside.

Nina er heldigvis tilpas gæv til ikke at lade sig slå helt ud da ulykkerne ruller ind over hende og hendes nærmeste. Det er straks værre, at hun tillader sig at møde op, den første dag på nyt job, i en råhvid Day-bluse med broderi i halsudskæringen – fra sidste års kollektion vel at mærke. Hun skulle skamme sig!

Der er masser af drama, dødsfald, hårde stoffer, bizar sex og mangel på moral. Men på en måde bliver det desværre aldrig rigtig underholdende. Indpakningen + bogens cover får topkarakter – så måske kunne hele konceptet holde som film – bogen er også allerede solgt til filmatisering.

Jim Lyngvild er forfatter, modeekspert og royal modekommentator. Han har tidligere skrevet bøger om Nordisk mytologi, Kronprinsesse Mary og ”Skøn som du er”.

Jim Lyngvild, Schyyy…!, Lindhardt og Ringhof, 252 sider, 2010

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.