// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Terry Bradshaw: It’s only a game
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Amerikansk, Lydbog, Sport

Terry Bradshaw: It’s only a game

Skrevet af den 17. november 2018 – 05:37Ingen kommentarer

Terry Bradshaw er nok ganske begrænset kendt for det almindelige danske publikum. Er du til gengæld tilknyttet USA, eller har en sund interesse for amerikansk fodbold, så er Terry Bradshaw en institution. Når alt kommer til alt, er det ikke mange spillere, der har været quarterback i NFL og har vundet fire Super Bowls med deres hold.

På 13 sæsoner nåede han en række imponerende rekorder, som mange spillere i dag ville give deres højre arm for. Samtidig kaldte han sine egne plays – modsat i dag, hvor de enkelte spil og taktikken bliver kaldt ind via mikrofoner og højttalere i hjelmen.

Det interessante er, at Bradshaw ikke bliver set som én af de store quarterbacks i historien men mere som en punchline.

I “It’s only a game” får du den rå Terry Bradshaw – helt uden filter. Og du får ham med alt det, der har gjort ham endnu mere elsket i hans karriere som kommentator, end han nogensinde var som spiller. Bradshaw er hylende morsom – en stor, dejlig bamse, der bare er så glad for livet, og som har et meget realistisk billede af sine egne styrker og svagheder.

Skulle du endda være så heldig at få adgang til lydbogen, så kan du høre ham selv indlæse den – med al den passion, vi automatisk forbinder med den glade sydstatsdreng fra Shreveport i Louisiana. Han griner og sprutter sin fascinerende historie ud, så du skal have en sjæl af granit, hvis du ikke med ganske jævne mellemrum selv bryder ud i latter.

Nej, vi kommer i bogen ikke helt ned i dybden af Bradshaw. Vi bevæger os der, hvor folks minder om ham også befinder sig, og det betyder, at rigtig mange mennesker får svar på en masse spørgsmål og bliver afkræftede eller bekræftede i bunker af fordomme.

“It’s only a game” er skrevet sammen med forfatter David Fisher og er fortryllende underholdning og en dejlig bog.

Terry Bradshaw, “It’s only a game”, forlaget Simon and Schuster, august 2001

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.