// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Greer Hendricks og Sarah Pekkanen: Kvinden mellem os
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Krimi

Greer Hendricks og Sarah Pekkanen: Kvinden mellem os

Skrevet af den 25. juni 2018 – 07:52Ingen kommentarer

Vanessa er blevet forladt af sin mand. Hun bor på et værelse hos en gammel moster, hun kan ikke passe sit arbejde, og hun drikker for meget. Alt ramler. Samtidig er hun besat af sin eksmands nye forlovede – den unge smukke Nellie, som har erstattet hende. Udover sin nutidige ulykke, bærer Vanessa på en tragisk hemmelighed fra sin fortid, som lurer i kulissen hele tiden.

Samtidig følger vi den unge Nellie, der forbereder sig på det forestående bryllup med sin drømmemand. Den smukke, rige og elegante Richard. Vanessas eksmand.

Hvad der sker herfra, kan jeg næsten ikke beskrive bedre end bagsideteksten gør. For du sidder nemlig og tror, at vi har at gøre med et klassisk jalousidrama. En forsmået ekskone, der ønsker at forpurre sin eksmands fremtid og gøre livet surt for den unge, smukke afløser. Men intet kunne være mere rigtigt. Historien rulles sofistikeret ud, og den ene overraskelse afløser den næste. Intet er, som du regner med. Og det er helt til det sidste.

“Den bedste domestic suspense-roman siden “Kvinden der forsvandt” skriver en anmelder. Jeg er ikke helt enig. Men jeg er enig i, at det er en super komponeret historie, en lettilgængelig fortællestil og et tema, der både overrasker, chokerer og får dig til at gyse. Det intelligente plot er godt fundet på, og det er helt oplagt sommerferielæsning. Den er hurtigt læst, da den er svær at lægge fra sig, når først man er i gang.

Kvinden mellem os strøg direkte ind på New York Times’ bestsellerliste og er udgivet i over 30 lande og bliver filmatiseret af Steven Spielberg.

Greer Hendricks og Sarah Pekkanen, Kvinden mellem os, Gyldendal, april 2018, 375 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.