// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lindsey Kelk: Vi havde jo bare en pause
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Chick lit

Lindsey Kelk: Vi havde jo bare en pause

Skrevet af den 23. april 2018 – 07:44Ingen kommentarer

Sol, strand, sand og ferie et dejligt sted. En lille æske med en ring og ret store forventninger om at der venter en skøn aften forude.

Det er feriens sidste aften og Liv forventer, at kæresten vil fri til hende. Men det går ikke helt som planlagt for kæresten Adam og parret kommer hjem fra ferie uden at være forlovede men med et forhold, der er sat på pause.

Hjemme venter familien, vennerne, jobbet og dagligdagen og alle synes at det er helt skørt, at de ikke bare er kærester og gifter sig.

Adam prøver at finde sig selv som selvstændig snedker og har gang i en masse projekter, der fører til nye spændende bekendtskaber. Liv føler sig fanget i farens dyrlægepraksis, i den by hun er vokset op i og hun tvivler på, hvad hun vil med sit liv. Rundt om dem presser familie og venner på, for at de skal få det til at fungere.

En på mange måder sød historie, men desværre også lidt langtrukken og forudsigelig. De sjove indslag, hvor hovedpersonerne gør noget pinligt virker ikke helt efter hensigten. En let læst bog, der underholder helt fint, men som hurtigt er glemt.

Lindsey Kelk er en britisk forfatter og journalist. Hendes romaner er udkommet i 22 lande og har solgt i mere end en million eksemplarer.

Lindsey Kelk, Vi havde jo bare en pause, Harper Collins, 382 sider, 2018

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.