// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Mikkeline W. Gudmand-Høyer: På Neptun regner det med diamanter
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Mikkeline W. Gudmand-Høyer: På Neptun regner det med diamanter

Skrevet af den 23. juni 2018 – 07:47Ingen kommentarer

En pige fortæller os sin historie i brudstykker. Livet i parcelhuset. Forholdet til forældre og søskende. Skilsmisse, venskaber, tvivl. Kærlighed, frygt og eksperimenteren. Livet. Det er ikke nemt. Og hvordan finder man sig selv midt i alt det? Og hvorfor er det så svært at lære af sine fejl?

Vi er vidner til små scener i fortællerens liv, og hun står tydeligt og troværdigt. Det er imponerende, at forfatteren kan huske sig så tydeligt ind i en ung piges sind. Hvordan tingene føltes dengang. Noget man måske går og glemmer, når først voksenlivet buldrer derudaf.

Bogen er et fint indblik i en piges udvikling til ung kvinde og voksen, men jeg kedede mig lidt undervejs og stilen fangede mig ikke. Jeg kunne bedre lide Kunsten at vedligeholde et smil af samme forfatter.

Mikkeline W. Gudmand-Høyer, På Neptun regner det med diamanter, Vild Maskine, juni 2018, 175 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.