// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » David Garmark: Abbotts hemmelighed
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Spænding

David Garmark: Abbotts hemmelighed

Skrevet af den 30. september 2017 – 07:32Ingen kommentarer

Ditlev Martins er på banen igen og det går ikke stille for sig, når han kaster sig ud i gåden om militærfolk, som begår selvmord på bestialsk vis. En springer ud fra et højhus. En anden, James Abbott, sætter ild til sig selv i en park i Paris, mens der er fyldt med mennesker omkring ham. Han er nemlig desperat, fordi han hans krop er angrebet af kryb, der lever under hans hud. Eller hvordan er det egentligt, det hænger sammen?

Men det er ikke der, historien starter, den starter et helt andet sted. For Ditlev vil nemlig give livet med hans tidligere elskede Giulietta en chance. Selv om hans hukommelse ikke er vendt helt tilbage, tager han til Venedig og starter et liv op med den kvinde, han en gang har elsker og som han måske kan elske igen. Fortiden spøger dog stadig, og Ditlev kan ikke løbe fra den mand, han er inderst inde. Så da han bliver kontaktet af kommissær Rosseau, der aner, at der mere i de selvmord end man kan se ved første øjekast, så kan han ikke stå imod. Han prøver ellers ihærdigt at blive i sit almindelige liv, men må til sidst følge med sin ven Jon-Erik og Dina, som han lærte at kende under en anden sag.

Det viser sig også, at der er en sag, og den er både grufuld og spændende. Med Jon-Erik og Dinas hjælp og Rosseaus politiarbejde, kortlægger Ditlev Martins en grufuld plan, der involverer menneskeforsøg på militærfolk, der bliver så ødelagte, at de ikke kan leve mere. Ditlev opdager også, at Dina måske er mere end en ven.

Ud over at Abbotts hemmelighed er spændende med fuld gang i handlingen, så har den også et humoristisk tvist via kommissæren Rosseau, som er en pudsig men dygtig karakter.

Hvis du er til spændingsromaner, så kan du roligt gå i gang med serien om Ditlev Martins. Start med den første, Det fjerde menneske, så du får starten på Ditlev Martins vilde og utrolige liv med fra begyndelsen.

David Garmark, Abbotts hemmelighed, Forlaget Turbine, 415 sider, juni 2017.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.