// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » S. L. Grey: Lejligheden
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Spænding

S. L. Grey: Lejligheden

Skrevet af den 16. maj 2017 – 07:59Ingen kommentarer

Mark og Stephanie bytter bolig med familien Petit fra Paris. Forude venter en skøn kærestetur til Paris i en lækker lejlighed, hvor de skal slappe af og komme lidt væk fra problemerne derhjemme i kølvandet på et hjemmerøveri, som de ikke kan komme sig over.

Det viser sig dog hurtigt, at problemerne kun bliver større i Paris. Lejligheden er modbydelig, mørk og ildelugtende, der bor en skør gammel kone ovenpå og deres kreditkort virker ikke. En romantisk uge i Paris forvandler sig til et mareridt og derudover begynder Mark at opføre sig mærkeligt og skræmmende.

Problemerne stopper ikke da de kommer hjem igen og Marks underlige opførsel fortsætter. Stephanie aner ikke sine levende råd, men er klar over, at hun er nødt til at gøre noget for at beskytte sig selv og sin datter.

“Lejligheden” er uhyggelig, tempofyldt og fangende. Jeg havde svært ved at slippe den og måtte bare vide, hvad det er, der foregår. Jeg glemte alt omkring mig, mens jeg læste og var fuldstændig opslugt af historien.

Den bliver hængende i dine tanker og den er så troværdig og godt skrevet, at det er lige før, at den er for uhyggelig til godnatlæsning. Meget effektiv. Meget uhyggelig!

S. L. Grey, Lejligheden, Gads forlag, 16. maj 2017, 313 side.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.