// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Marianne Iben Hansen: Av, det gør nas
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog, Billedbog

Marianne Iben Hansen: Av, det gør nas

Skrevet af den 26. april 2015 – 07:41Ingen kommentarer

av det gør nasEn englerap!?

Lad dig endelig ikke afskrække af at du ikke lige ved hvad englerap er, for når du har læst Marianne Iben Hansens nye fine børnebog, giver det hele mening.

I den herrehøje himmel bor englen Anna. Hun kigger ned og får øje på Peter, der kommer cyklende. Han er sød og giver den gas og kan cykle helt uden hænder. Men Anna kan se, at det er ved at gå galt for Peter, han vælter på cyklen og slår en tand ud af munden. Anna ser, at en fræk due snupper tanden og så går den vilde jagt gennem byen.

Hele herligheden er på vers og det er Marianne Iben Hansen intet mindre end genial til. Hun leger med ord, rim og rytme og skaber et helt fantastisk oplæsningsunivers, som man kun kan elske – barn som voksen.

Selve fortællingen er så fin. Rørende, romantisk, sjov og med action. Her i huset ramte den både sønnike på 10 – der elsker at smage på ord og datteren på syv, der blev vildt optaget af om Peter mon nogensinde fik sin tand igen.

Marianne Iben Hansen er en mester ud i rim og remser og har bla skrevet børnebogsklassikeren Axel elsker biler. Får du mulighed for at opleve hende live – så slå til. En stor stor fornøjelse.

Marianne Iben Hansen, Av, det gør nas, illustreret af Tom Kristensen, Gyldendal, 2015

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.