// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Linda Castillo: Bryd tavsheden
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Linda Castillo: Bryd tavsheden

Skrevet af den 14. april 2014 – 09:14Ingen kommentarer

Bryd tavsheden er en fremragende krimi! Den er let at læse, den er spændende, det er svært at gennemskue plottet og man er bare godt underholdt.

Bryd tavsheden er Linda Castillos tredje bog i krimiserien med den noget sammensatte hovedperson Kate Burkholder som hovedperson. Selvom det er nogle barske forbrydelser man som læser er vidne til, er det en fornøjelse at følge hende i arbejdet som politichef i det lille amish samfund. At det netop er amishsamfundet, der er kulisse for fortællingen, gør bogen ekstra interessant.

Det er vinter og sneen falder tæt. På en gård hos en ældre amishkvinde bliver nogle får brutalt slået ihjel af ukendte gerningsmænd. Få dage senere bliver en amishmand slået og bundet fast til sin hestevogn, hvor han får lov at sidde hele natten i frostvejr. Sidst men ikke mindst bliver det fundet tre voksne mennesker døde i en gylletank på en gård, hvor der bor en amishfamilie. Er der sammenhæng mellem disse forbrydelser/uheld? Er der tale om hate crime? Eller er der noget ganske andet på spil? I starten er der flere spørgsmål end svar, men langsomt samles brikkerne til et puslespil med meget ubehagelige detaljer.

De første bøger i serien med Kate Burkholder hedder Bøn om tavshed og Tvunget til tavshed, og du kan læse mine anmeldelser ved at klikke på titlerne. Mangler du en krimiserie at kaste dig over i den forestående påske? Så er denne serie et rigtig godt bud!

Linda Castillo, Bryd tavsheden, Hr. Ferdinand, Marst 2014, 356 sider, Oversat af Henrik Enemark Sørensen.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.