// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Kasper Hoff og Jan Solheim: Doktor Z – 6 – Den mystiske bog
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Kasper Hoff og Jan Solheim: Doktor Z – 6 – Den mystiske bog

Skrevet af den 20. november 2013 – 07:13Ingen kommentarer

Viggo og Mylle skal skrive en boganmeldelse, men det betyder at de rent faktisk også skal læse en bog. Hårdt presset går de på jagt i bibliotekets gemmer og under en reol finder de en gammel støvet bog. En mystisk bog deres klasselærer helst ikke vil have de læser, men det råd følger drengene naturligvis ikke.

Begge drenge er enige om, at Piraternes Ø er en superfed bog. Problemet er at anmelde den, for de to læsere er bogens indhold nemlig helt forskelligt, for bogen ændrer sig, alt efter hvem der læser den. For at komme til bunds i mysteriet er de to drenge nødt til at komme ind i bogen, hvilket deres gale og geniale professorven, Doktor Z, gerne hjælper med. Først for sent kommer de i tanke om, at bogen er fyldt med blodtørstige pirater, rovdyr og kannibaler!

Doktor Z bøgerne er fyldt gode tegninger og selvom de er lette at læse, så er der masser af lag i historierne. Den mystiske bog er jeg ekstra glad for. Som anmelder er det virkelig sjovt at læse, hvordan Kasper Hoff formår at lave en nemt tilgængelig bog, hvor et af lagene handler om at man oplever bøger forskelligt, alt efter hvem man er. Så husk derfor at du aldrig kan bruge anmelderens ord til noget – medmindre du har samme bogsmag. Og jeg syntes, at Den Mystiske bog smager herligt! Den er lavet på gode råvarer, er fint krydret og sætter fantasien i gang på alle læseglade drenge og piger.

Doktor Z – 6 – Den mystiske bog . Kasper Hoff og Jan Solheim. 139 sider. Gyldendal.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.