// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Nicole Boyle Rødtnes: Papsøstre – Wicca-veninder 2
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Nicole Boyle Rødtnes: Papsøstre – Wicca-veninder 2

Skrevet af den 27. oktober 2013 – 07:34Ingen kommentarer

“Det er slut far! Jeg gider ikke dine anmelderbøger mere. Jeg vil kun læse bestseller bøger!” Ærgeligt! tænkte jeg, men så fandt jeg ud af at Helena kunne bogudsultes. Efter at have genlæst den samme bestseller et par gange, blev hun parat til at gå i anmelderbunken. Da hun fandt Wicca-veninder 2 forsvandt hun ind i bogen, spiste kun aftensmad under tvang, stak af fra bordet og ind i bogen.

Jeg troede, at Wicca-veninder 2 var en slags fantasy, men i virkeligheden er det en rigtig pigebog. Bogens hovedperson Matilde er ikke længere alene om at fortælle historien. Her i bog to hører vi også det hele fra Pils synsvinkel. Det er to piger, der hader hinanden og de er så ubehagelige, som kun piger kan være.

Desværre er Mathildes mor forelsket i Pils far og de to piger er derfor tvunget til at bo under samme tag. For at gøre det hele endnu mere kompliceret, kommer der også veninder og kærester i klemme.

At Helena ikke var til at drive fra bogen overraskede mig ikke. Forfatteren Nicole Boyle Rødtness kan nemlig skrive så man klæber til siderne. Historien er spændende og alle personerne er så levende, at man er nødt til at læse bogen ud i én køre for at finde ud af om alt går godt – hvad enten man er en voksen mand, der ellers normalt får røde knopper af tøsebøger eller er en pige på 11år, der ellers kun vil læse udenlandske bestsellere. I modsætning til bestsellerbøgerne kan jeg afsløre, at der hos Nicole absolut ikke er garanti for nogen happy ending.

Nicole Boyle Rødtnes, Papsøstre – Wicca-veninder 2, 204 sider, 2013, Forlaget Facet.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.