// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Jeff Kinney: Wimpy Kid 3 – Nok Er Nok
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Jeff Kinney: Wimpy Kid 3 – Nok Er Nok

Skrevet af den 10. september 2013 – 07:22Ingen kommentarer

Møgunge! Velkommen tilbage til Wimpy Kid! Den klynkende knægt Greg er i sit tredje bind om muligt endnu mere usympatisk end man skulle tro muligt.

Det nye år er lige startet og normalt bruger man sit nytårsfortsæt til at blive et bedre menneske. Men Greg ser sig selv som ”perfekt.” Derfor er hans nytårsforsæt at få andre til at blive bedre mennesker. Og det går ud over hans familie. Men familien – der om muligt er lige så møgirriterende som ham selv – syntes ikke, at det er en god ide. Det resulterer i at hans far intensiverer arbejdet med at gøre Greg til en ”rigtig mand.”

En tur på fodboldholdet må være vejen frem, men Greg er alt andet end ”perfekt” til at håndtere en bold. De svedige ydmygelser bliver ikke mindre af, at Gregs mor har besluttet, at han er stor nok til selv at vaske sit tøj. Det betyder, at han de kommende måneder går i mere og mere ulækkert tøj.

Hvordan det hele ender skal ikke afsløres her, men jeg kan sige så meget, at Greg har udsigt til en tur i hjemmeværnets rekrutskole og at han kommer til at spille en ikke uvæsentlig rolle i naboernes pinlige hjemmevideo.

Hvis du syntes, at Emil fra Lønneberg og Sten og Stoffer i bund og grund er lidt for sympatiske, så sæt dig til rette og grin dig igennem et par timers selskab med . For selv om bogen er tyk, så er det en blanding af bog og tegneserie, hvor de simple, men sjove tegninger fylder næsten lige så meget som teksten.

Wimpy Kid 3 – Nok Er Nok. Jeff Kinney. 217 sider. Gyldendal, 2013.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.