// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sara Helena Kangas: Ella Bellas eventyr – London
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Rejsebog

Sara Helena Kangas: Ella Bellas eventyr – London

Skrevet af den 20. december 2012 – 07:39Ingen kommentarer

Trænger du til at se noget nyt sammen med ungerne? Men ved du ikke lige, hvor du skal lede efter noget i kan lave sammen? Så snup bogen Ella Bellas eventyr, der denne gang går til London.

Sara Helena Kangas leverer endnu en rejseguide i hendes helt egne niche– nemlig en bog der henvender sig til både børn og voksne. I bogen får man ikke bare den normale opremsning af rejsemål, men følger samtidig Ella Bella og hendes familie, når de oplever byen. Som barn er det fedt, at man selv kan læse om de ting man kan opleve, i stedet for at de voksne skal planlægge og bestemme det hele.

Guiden er stoppet med fede facts om London – nok til at kunne tilfredsstille enhver nysgerrig unge. At komme til London koster ikke særligt meget og der er meget andet at lave end at juleshoppe.

Hvis det var os der skulle på tur til London, skulle vi i hvert fald i London Aquarium og se fisk og helt sikkert i London Dungeon og se om det er lige så uhyggeligt som de siger.

Guiden til London er endnu bedre skruet sammen end guiden til Berlin. Men når man læser bogen i et stræk får man indtryk af, at Ella Bellas mor konstant drikker kaffe, så det kan anbefales at have en god forsyning kaffe indenfor rækkevidde under læsningen – medmindre man konstant vil løbe efter mere.

Bogen er anmeldt af Emil og hans 10 årige datter Helena Blichfeldt. Her er desuden link til anmeldelse af Ella Bellas eventyr – Berlin.

Sara Helena Kangas, Ella Bellas eventyr – London, 176 sider, fås også som e-bog, Forlaget Bolden, 2012.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.