// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Tommy Donbavand: Scream Street 12- Skiftingens hemmelighed
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Tommy Donbavand: Scream Street 12- Skiftingens hemmelighed

Skrevet af den 9. december 2012 – 07:04Ingen kommentarer

De tre venner, Luke, Cleo og Rhesus (en varulv, en mumie og en falsk vampyr) bor sammen med en masse andre monstre i Scream Street. I de første mange bøger kæmpede de tre venner for at åbne en portal til den normale verden. Det lykkedes lidt for godt og monsterverdenen blev oversvømmet af normale mennesker, der grumme gerne ville se rigtige monstre.

Så nu må de tre venner forsøge at få lukket portalen igen, men det kræver, at de finder nogle ting. En af tingene befinder sig i en grav. Desværre er gravstedet forseglet med stærk magi og de tre venner er nødt til at søge hjælp hos monstergadens hekse. Heksene vil gerne hjælpe, hvis vennerne til gengæld ordner et lille problem i feernes rige. Problemet er bare er en lille ombyttet baby, men alligevel får de tre kamp til stregen. Der er krig i feriget og babyen er hos den onde dronning Rødhætte.

Scream Streets underholdningsværdi er ikke så høj, som den har været. Den gode historie er trængt i baggrunden, mens spring mellem nye overraskelser og platheder har taget overhånd. Man skal i hvert fald være i det rette humør under læsningen, når de tre unger kommer til feriget og skal kæmpe imod forvanskede eventyrskikkelser; den sko-kastende Slaskepot, Guldsok, for ikke at glemme Snothvide og de syv små ninjadværge. Bogen har dog en spændende slutning, der åbner for, at næste bind bliver bedre.

Tommy Donbavand, Scream Street 12- Skiftingens hemmelighed, 128 sider, Forlaget Alvilda, 2012

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.