// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Annette Huber: 99 centimeter-Peter
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Annette Huber: 99 centimeter-Peter

Skrevet af den 29. april 2009 – 14:36Ingen kommentarer

99 centimeter-Peter er en rigtig fin bog for børn omkring de 99 centimeter – børn på ca. 3 år. Det er nemlig en bog om at være 99 centimeter og det med at være barn og fundere over ens størrelse. Det her med at være større end lille, men mindre end sin mor. Peter er en sød knægt med cowboybælte og skyder, som elsker sine sovedyr og kiksedåsen højt i skabet.

Bogen er illustreret med skønne farver og billeder. De vigtige ord i teksten er fremhævet og står og hopper på siderne. Bogen er anmeldt i samarbejde med en knægt på 106 centimeter, og trods det faktum, at han nok er lidt for høj og gammel som læser – synes han alligevel at bogen var god.

Annette Huber, 99 centimeter-Peter, Turbine Forlaget, Marts 2009, På dansk ved Ulrik T. Skafte, Illustreret af Manuela Olten.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.