// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Bo Bomuld: Døde børn bøster ikke tænder
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Bo Bomuld: Døde børn bøster ikke tænder

Skrevet af den 31. oktober 2012 – 15:20Ingen kommentarer

Hvis du har børn i huset, der elsker den gys og gru der findes i de mørke efterårsdage, når der fejres Halloween, vil de elske Bo Bomulds bog ”Døde børn børster ikke tænder”.

Den udkommer nemlig netop i dag, Halloween.
Så tænd lys i dit græskar, gør klar til en ordentlig omgang gåsehud, for når du først har taget hul på historierne, vil du aldrig føle dig sikker igen.

Rundt omkring i hele Danmark, lurer der spøgelser, genfærd og andre uhyggelige væsner og i bogen vil du høre om soldaterspøgelser i biografen, onde hekse i Køge, spøgelsesegern i Kongens Have, små spøgelsesbørn på Københavns Volde.

De historier der handler om et bestemt sted er forsynet med adresser, så du kan vælge at opsøge dem eller flygte langt udenom. Flygt dog ikke ud i naturen – for der er der for alvor uhyggeligt.

Pas derfor ekstra på de tidsrejsende i skoven, troldekast og hold dig langt væk fra vand, for under vandets overflade lurer væsner, der er klar til at hive dig ned i dybet eller lokke dig til havs.
Ifølge bogen er du altså aldrig langt fra en skrækindjagende oplevelse og når du er igennem bogen, er du helt fyldt op med gåsehudsfremkaldende historier og omslaget er trykt med en speciel lak, som suger dine følelser, mens du læser.

Det er fedt med en bog fyldt med gys og mange børn vil sidde med lige dele fryd og gru, når de hører de skrækkelige fortællinger. Den egner sig rigtig godt til oplæsning, måske i forbindelse med et besøg på nogle af de omtalte steder, fx Dragsholm Slot, Frederiksberg Have, Voergård Slot og mange flere.

Bogen er fyldt med illustrationer og fotos og det skal nævnes at ingen overnaturlige væsner er kommet til skade under arbejdet med bogen.

Bo Bomuld, Døde børn børster ikke tænder, Politikens Forlag, 200 sider, 2012

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.