// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Line Leonhardt: Noas Ark II
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Line Leonhardt: Noas Ark II

Skrevet af den 8. maj 2009 – 08:26Ingen kommentarer

Giraffen Grydpaf mister sine pletter, strudsen fru Strips kommanderer rundt med de andre, elefanten Kelefine stammer, frøen Fråk skal kaste op, rotten Dråtte svømmer rygcrawl, bjørnen Bonzo er vegetar og papegøjen Kirsten finder Noas Ark I.

Noas Ark II er historien om de – lidt sølle – dyr, som ikke kom med ombord på Noas Ark. De dyr som ingen rigtigt gad at være sammen med, og som derfor ikke havde en partner, hvilket var kravet for at komme mbord på Noas Ark. Så tilbage stod syv dyr. Syv dyr der må holde sammen for at overleve. Syv dyr der snakker i munden på hinanden, uden at lytte til hinanden eller kommentere på hvad hinanden siger, hvilket gør bogen svær at bruge som højtlæsning.

Meget af det dyrene siger er mundheld som “vi er alle i samme båd” og “når enden er god, er alting godt”, hvilket desværre heller ikke gør bogen nemmere at læse.

Ideen med en Noas Ark II med en fortælling om hvad der bliver af dyrene er god, illustrationerne er farverige og flotte, men desværre drukner selve fortællingen som højtlæsning i dyrernes snakken-i-munden på hinanden.

Line Leonhardt er skuespiller, har tidligere lavet børneteater og underviser i performance. Noas Ark II er hendes debut som børnebogsforfatter. Bogen er for børn fra 6 år.

Line Leonhardt, Noas Ark 2, Politikens Forlag, Marts 2009, 40 sider, Illustreret af Palle Schmidt.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.