// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Holly Martin: Huset i magnolietræets top
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Holly Martin: Huset i magnolietræets top

Skrevet af den 26. april 2024 – 05:48Ingen kommentarer

Indigo Bloom har oplevet en helt særlig nat med en fremmed mand. En mand som hun føler sig dybt forbundet med, selvom det kun var en enkelt nat. En nat med drømme, lange samtaler og romantik. Og en nat der medførte at Indigo blev gravid.

Hun havde aldrig troet, at hun skulle se ham igen, men han er jo nødt til at vide, at hun venter et barn, eller….?

Indigo bestemmer sig for at opsøge den fremmede mand. Han hedder River og har en smuk glampingplads i Wales med sin familie. Men da Indigo ankommer ender hun med at få et job på stedet, hun er i tvivl om River kan kende hende og det går op for hende at han har et helt andet liv her i Wishing Wood, så hvordan skal der blive plads til hende og et barn?

River og Indigo bruger tid sammen og der er et tydeligt bånd imellem dem. Men hvornår er det helt rigtige tidspunkt at fortælle ham det hele og kan River huske mere end han giver udtryk for?

Huset i Magnolietræets top er en romantisk fortælling tilsat de skønne omgivelser med trætophusene i Wishing Wood.

Man kan ikke andet end holde af Indigo, der ikke har haft det alt for nemt og nu står hun med en graviditet der gør, at hendes planer og drømme skal omtænkes. Heldigvis er River lige så skøn og det er en god nyhed, at der er yderligere to bøger på vej i serien om Wishing Wood. De kan måske også give lidt en forklaring på de lidt mærkelige personligheder man præsenteres for i denne bog fx en meget mærkelig bedstemor, der er virkelig irriterende. Måske giver det mening – jeg er i hvert fald klar til at høre mere om det vidunderlige sted i trætoppene i Wales.

Holly Martin, Huset i magnolietræets top, Forlaget Alpha, på dansk ved Ditte Plauborg Larsen, 350 sider, 2024

Der er lukket for kommentarer.