// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Camilla Davidsson: En storm før juletid
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Camilla Davidsson: En storm før juletid

Skrevet af den 5. december 2022 – 05:34Ingen kommentarer

For nogle kom coronanedlukningen som en gave.

I Stockholm sidder Alice i en fremlejet lejlighed, som hun ikke orker at sætte sit eget præg på. Sidste år ved samme tid havde hun fuld fart på karrieren og kæresten havde lige friet. I år er det ikke helt det samme billede der tegner sig. Ingen job – ingen kæreste, så derfor er det helt godt at gemme sig lidt væk fra alle andre.

Opsparingen varer dog ikke evigt, så da Alice får tilbudt at arbejde med en mandlig krimiforfatter og redigere hans manuskript til en julebog, er hun nødt til at sige ja.

Hun orker det ikke, men har brug for pengene og han kan maile udkastene til hende, så hun kan sidde hjemme i hulen og arbejde. Fra lejligheden kan hun følge lidt med i livet i gården, her er den søde lille pige Polly og en charmerende dame der elsker at pynte op til jul og ind imellem får Alice besøg af en grå kat, der går sine helt egne veje.

Det nye samarbejde er slet ikke så værst endda, og langsomt åbner Alice igen op for andre mennesker og da hun alligevel må mødes med forfatteren, er han måske slet ikke så slem.

En storm før juletid er en skøn feel good bog, med et lille drys af julestemning. Krimiforfatterens julebog snor sig på fineste vis sammen med Alices´ historie og giver den helt rette stemning af romantik.

Og selvom det kan være sundt at trække sig lidt væk fra den hektiske hverdag, når det hele går lidt for stærkt, så er det også vigtigt at kunne stole på andre mennesker for at holde ensomheden lidt på afstand.

En storm før juletid er skrevet af Camilla Davidsson. Hun har solgt mere end 150.000 bøger i Sverige og denne bog er hendes ottende roman.

Camilla Davidsson, En storm før juletid, på dansk ved Rane Rørdam Knudsen, Palatium Books, 309 sider, 2022

Der er lukket for kommentarer.