// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Anna Sundbeck Klav: Sommergæsten
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Anna Sundbeck Klav: Sommergæsten

Skrevet af den 14. august 2022 – 06:28Ingen kommentarer

Sommeren er slet ikke slut endnu og vil du holde lidt fast i sommerstemningen, så snup Anna Sundbecks nyeste bog ”Sommergæsten”.

Svenske Agnete har mistet sin mand. Lige inden han døde fortalte han, at han havde en hemmelig datter i København og Agnete ved ikke hvad hun skal stille op med den oplysning.

Hun ønsker ikke, at de to voksne sønner får noget at vide. Hendes dejlige hus føles stort og tomt og da der heller ikke er mange penge tilbage i banken, får hun den idé at hun vil leje værelser ud til turister.

Imens i København har den unge Sophie travlt med karrieren og erfarer nu at hendes far er død. En far hun aldrig har haft et forhold til, men alligevel altid har manglet. Hun beslutter sig for at rejse lidt væk, lejer et værelse i en stor villa i Sverige. Den store villa er selvfølgelig Agnetes.

De to kvinders liv bliver viklet ind i hinanden og der skabes et nyt venskab, men kan det bære hemmeligheder, sorg og skuffelse? Der er mange beslutninger der skal tages, hvad stiller de fx op med Hennings aske, der er gemt under sengen? Hvordan tackler man en rockstjernemor og de to sønner der helst ikke vil dele arven med en ukendt søster og hvordan skal det hele igen blive normalt, når man ved at det aldrig bliver som før?

Det bliver en sommer, der udvikler dem begge, tilsat solskin, rødvin og familie, naboer og venner og så har du en ret skøn fortælling, der charmerer sig ind på dig.

”Sommergæsten” er indledningen på en romanserie af Anna Sundbeck Klav, der kommer fra Sverige, men som har boet en del i Danmark og derfor er de to steder ofte baggrund for hendes fortællinger.

Anna Sundbeck Klav, Sommergæsten, Harper Collins, på dansk ved Dorthe Klyvø, 299 sider, 2022

Der er lukket for kommentarer.