// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » J.P. O’Connell: Hotel Portofino
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

J.P. O’Connell: Hotel Portofino

Skrevet af den 8. maj 2022 – 06:15Ingen kommentarer

Ja tak til en historie der udspiller sig ved den italienske riviera i de brølende tyvere. Her finder vi Hotel Portofino der ejes af britiske Bella Ainsworth.

Hun har hotellet fyldt med fine gæster, men har alligevel svært ved at få det hele til at løbe rundt. Ægtemanden er ikke af den pålidelige type og når der er penge i hotellets kasse, så ryger de oftest i hans lomme og videre ud i dårlige investeringer.

Personalet gør deres bedste, men det er ikke helt godt nok. Alle forsøger at samle sig ovenpå krigen, der har hærget i Europa. Nogen klarer det bedre end andre.

Bellas søn er i den giftemodne alder og en mulig ægtefælle er måske at finde blandt hotellets gæster. Men der er også andre der har øjne for den unge Lucian og det skaber interne intriger og drama.

Den italienske charme, maden, duftene, klimaet er virkeligt charmerende og medaljens bagside findes i en udspekuleret og korrupt lokalpolitiker, der gerne vil have ram på Bella og på hendes hotel.

Man skal holde tungen lige i munden for at holde styr på persongalleriet, men der er virkelig nogle interessante mennesker der bidrager til historien på hver deres måde.

En spændende nyhed er, at historien også er lavet som tv-serie og der går rygter om at den kan ses på DR i løbet af 2022. Det tror jeg bliver en succes for os, der er vilde med historiske dramaer, forviklinger og et lille drys romantik.

J.P. O’Connell er uddannet journalist og har arbejdet som redaktør og skribent for en række aviser og magasiner.

Hotel Portofino, J.P. O’Connell, på dansk ved Sigrid Kragelund Adamsson, 380 sider, 2022, Hr. Ferdinand

Der er lukket for kommentarer.