// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Pernille Sloth Lindhardt: Kærester
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Pernille Sloth Lindhardt: Kærester

Skrevet af den 22. april 2019 – 06:18Ingen kommentarer

Gæsteanmeldelse af Anna Hirsvang Tybring, 11 år

Hvis du kan lide bøger om kæresteproblemer/pigeproblemer, så skal du læse denne bog.

Mille og Markus er 5.A’s nye par. Men lige som Mille troede, det var perfekt, bliver hun rodet ind i en masse pigeproblemer, som hurtig gør, at hun bliver udstillet på nettet med hashtaggene #kærestetyv #paspådinkæreste. Markus derimod har det godt. Han har lige været kærester med Sofie, som nu er virkelig sur på Mille over, at hun har snuppet ham fra hende.

Mille bliver nervøs, da de skal mødes en aften sammen med deres bedste venner, som også er kærester. Mille er bange for, at hun ikke kan kysse rigtigt. Hendes bedste veninde er Simone, men pludselig tager det en drejning, og Mille ved ikke længere, hvem hun kan stole på. For at gøre det hele mere kompliceret er der fest i klubben, hvor en sød dreng fra 6. klasse smiler til Mille. Hun får sommerfugle i maven og bliver helt i tvivl om, hvem hun kan lide. For kan man blive forelsket i en, når man er kæreste med en anden?

Bogen er god at læse på en solrig dag i haven, især fordi der er kærlighed i luften. Jeg synes, den var nem at læse, men heller ikke alt for nem. Den bliver spændende i slutningen, fordi hun bliver i tvivl om, hvem hun egentlig kan lide. Jeg glæder mig til den næste bog i serien, så jeg kan finde ud af, hvad der sker.

Pernille Sloth Lindhardt, Kærester, Forlaget Alvilda, 83 sider, februar 2019

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.