// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Josefine Ottesen: Havenisserne flytter ind
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Josefine Ottesen: Havenisserne flytter ind

Skrevet af den 1. december 2015 – 07:12Ingen kommentarer

havenisserneDecember er levende lys, juleknas og tid til gode historier. December er også tid til at være taknemmelig for det man har og mulighed for, at hjælpe dem der ikke har det så godt og værne lidt om næstekærligheden.

Et vigtigt budskab, i en tid hvor mange mennesker er på flugt. Et emne, der kan være svært at forholde sig til som barn, men som Josefine Ottesen tager op, på fineste vis, i sin eventyrlige julebog.

Havenisserne flytter ind er en kalenderbog, der handler om en nissefamilie, der under en kraftig storm mister deres hjem og må finde ly for den kolde vinter. Men hvad skal de dog gøre, er det muligt, at der i den anden ende af haven, findes et sted med varme og mad?

Men det bliver lidt af en rejse, havenisserne Knort, Kærne og Persille bevæger sig ud på og der lurer farer rundt omkring.

Bogen er skrevet i samarbejde med Dansk Flygtningehjælp og selvom bogen har været under udarbejdelse i et år, må man jo sige, at den er meget aktuel lige netop nu.

Hver bog støtter ubeskåret Dansk Flygtningehjælp med 40 kr. Et godt og fint initiativ. Dygtige Josefine Ottesen leverer en fin fortælling, der kan være afsæt for en snak med børnene om et svært emne. Bogen er smukt illustreret af Birdie Poulsen.

Josefine Ottesen, Havenisserne flytter ind, i samarbejde med Dansk Flygtningehjælp, Høst & Søn, 2015, 176 sider

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.